Rye Catcher

 

IMPERIAL RYE IPA

Dit bier van hoge gisting is gebaseerd op de west coast IPA, een bier met een typische frisse, lichtzoete smaak en een droge, bittere afdronk. We hebben 20% rogge toegevoegd aan de graan-storting om het een licht kruidige twist te geven. De naam is geïnspireerd op het gedicht van Robert Burns dat op zijn beurt de inspiratie was tot een van de meest invloedrijke boeken van de vorige eeuw The Catcher in the Rye.

BESCHIKBAARHEID

Lokaal beschikbaar in café's en winkels in Nederland. Kijk op onze distributie pagina voor meer informatie over waar u ons bier kunt vinden.

GT_flesje_met_etiket.png

Alcoholpercentage: 8%

Kleur: Amber

Bitterheid: Hoog

Rye of Sunshine

 

RYE GOLDEN ALE

Dit bier van hoge gisting heeft zijn basis in de sparkling en dinner ales die werden gebrouwen in Engeland aan het einde van de 19de eeuw. Deze lichte bieren waren bedoeld om de dorst te lessen. We hebben 10% rogge toegevoegd aan de graan-storting om het bier een kruidige twist te geven. De naam van het bier is een woordspeling op Ray of Sunshine en Rye.

BESCHIKBAARHEID

Lokaal beschikbaar in café's en winkels in Nederland. Kijk op onze distributie pagina voor meer informatie over waar u ons bier kunt vinden. Ook beschikbaar in fusten van 20 L.

Rye_of_Sunshine_bierflesje_v1 (1).png

Alcoholpercentage: 6.5%

Kleur: Goudblond

Bitterheid: Medium

Volg onze sociale mediakanalen om te zien wat we nog meer doen op het gebied van het brouwen van bier.